søndag 12. april 2009

Påsketur til Orkanger











Ja vi har ikke gjort så mye vesen av oss i påska, men påskeaften dro vi til Orkanger til mamma og Olaf.
Der var også (stesøsken) Hanne og Mona og deres bedre halvdeler...he he...Kjetil og Stig.
Og sist men ikke minst lillemann, Birk, sønnen til hanne og kjetil, en sjamør uten like;-)
Hans favoritt av de alle var nok Børre, selv om guttungen knapt er året, hadde han så absolutt sine klare meninger om hvilken hund som var den beste!
Ellers så var det jo hundene da...Rips, Border terrier, og Børre (BølleBørre Krøtøy, omdøpt av meg), en liten fransk bulldog som bare ser de glade sider ved livet...og som ikke skjønner at "damer" kan blir lei...
Han gikk konstant med hodet opp i rompa på både Rips og Gaya...fikk masse kjeft, men løp rundt som en liten playboy og trodde han var såååå deilig...he he...han skjønner ikke når nok er nok, men selv om Gaya kjeftet litt innimellom, så gav han ikke opp! Iherdig liten sjel denne Børre;-) (vel ... så likte hun det delvis....noe som kan sees på bildene...he he...)
Gaya var ikke riktig sikker på om hun var sinna på ham eller ikke, og de storkoste seg da de endelig fikk løpe fritt på sletta utenfor hytta på Gangåsvatnet, men så snart Stig begynte å trikse litt med de viste Gaya at NÅ jobber vi!
Og varslet fra på en litt bitchy måte kan man si;-D
Skjønner henne godt jeg;-)
Hun ble skikkelig sint på Børre og jeg syntes nesten, bare nesten synd på ham, for han ble litt redd henne etter dette, men kanskje like greit at hun satte seg i respekt...men vi får se hva som skjer neste gang tullingene møtes??
Men, Gaya og jeg dro hjem igjen til kvleden og i skrivende stund ligger hun fortsatt og sover...det er tydelig at dette har vært en laaang dag!
Vi forsøkte oss på noen enkle triks før vi dro, og når vi kom hjem tenkte jeg at vi kankje kunnne kjøre en øvelse, men damen sa NEI TAKK!
Hun var rett og slett utslitt og ville bare gå inn...spise maten sin og legge seg og sove...noe hun fortsatt gjør...tar på å leke med små guttene;-P
Ja ja, forandring i hverdagen er aldrig å forakte, enten man har to eller fire bein...
God natt og fortsatt god påske alle sammen!

3 kommentarer:

  1. He he ja det er faktisk kjempegøy jo :)

    SvarSlett
  2. Hej Linda! Jag undrar om denne Børre är köpt i Borås i Sverige? Jag är dotter i familjen som födde upp honom och det vore kul att höra hus han har det idag :) Hälsningar, Lorraine

    SvarSlett